Teamconcept

Bij Tandheelkunst verzorgen (paro-)preventie-assistenten onder andere het preventieve deel van de controle, het maken van afdrukken, noodkronen en vullingen en eventueel het plaatsen van keramische restauraties.  De tijd is voorbij dat een behandeling het beste van het begin tot het eind kan worden uitgevoerd door één persoon.

Met de invoering van de wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) werd de mogelijkheid om taken te delegeren uitgebreid. Er zijn allerlei specialisten binnen de tandheelkunde gekomen, waardoor net als in de geneeskunde gespecialiseerde hulpkrachten bepaalde taken zelfstandig mogen uitvoeren. Het eindresultaat bestaat uit hoogwaardige tandheelkunde, die in teamconcept tot stand komt. Een systeem van werken met gemotiveerde hulpkrachten, die constant geschoold en gecontroleerd worden, waarbij de tandarts de eindcontrole heeft, biedt meer zekerheid voor kwaliteit. Team betekent immers: Together Each Achieves More. 

Wij hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring met deze werkwijze en we mogen trots zijn op de bereikte resultaten. We zien bij veel van onze cliënten gezondere monden en mooier tandheelkundig werk. We zijn trots dat onze werkwijze zichtbaar resultaat oplevert.