Werken bij Tandheelkunst

Wie bij Tandheelkunst werkt, draagt ​​actief bij aan onze belofte de cliënt: een lach voor het leven. Wie daar alles voor doet, kan rekenen op ondersteuning, nieuwe kansen en een van de beste carrières binnen de tandheelkunde. En daar hebben we vier speerpunten voor:

1. Samen halen we het beste in je naar boven

Wij leiden mensen voortdurend op, maken gebruik van de moderne technieken en academische protocollen. Professionaliteit voert de boventoon bij Tandheelkunst uit.

2. Wij bieden zorg zoals het hoort

Wij laten onze cliënten met een stralend gebit naar huis gaan.


3. Wij werken leuk

Wie bij Tandheelkunst werkt, komt terecht in een gedreven, enthousiast team van professionals. Er heerst een ontspannen sfeer, óók buiten kantooruren. Je gaat lachend naar je werk en weer fluitend naar huis.


4. Wij gaan nooit vervelen

Van periodieke mondzorg tot orthodontie tot esthetische tandheelkunde: Tandheelkunst biedt een compleet aanbod van duurzame zorg. Het is aan jou waarin je wilt groeien.HAPPY bij Tandheelkunst

We hebben dit gebundeld onder de interne HAPPY-methodiek: onze samengestelde procedures en het werkgeluk van onze werkwijzen te borgen.

H helder: wij zijn helder in afspraken, kosten en behandelplannen.
Een  allrounder: je werkt in een team dat samen een volledig pakket aan zorg biedt.
P persoonlijk: neem de tijd voor je cliënten om zorg op maat te leveren.
P professioneel: je bent integer, begripvol en blijft helemaal up-to-date.
Jij : wij luisteren ook graag naar jouw inbreng, wensen en ideeën.

 

De vacatures van Tandheelkunst

Tandheelkunst heeft bijna altijd ruimte voor enthousiaste, gedreven specialisten en assistenten. Wij versterken onze teams en ontmoeten graag:

  • Preventieassistenten (m/v) 
  • Paropreventieassistenten (m/v) 
  • Tandartsassistenten (m/v) die door willen groeien naar preventieassistente.
  • Assistent implantologie (m/v) locatie Woerden
  • Mondhygiënist (m/v) locatie Woerden

iets voor jou? Neem dan contact op met Ingeborg Werther via sollicitatie@tandheelkunst.nl


Laat je omscholen tot tandartsassistente

Tandheelkunst heeft regelmatig opleidingsplaatsen beschikbaar. Laat je nu gratis omscholen tot tandartsassistente voor een leuke, uitdagende baan bij Tandheelkunst. Interesse in de mogelijkheden op korte of lange termijn? Stuur een e-mail naar sollicitatie@tandheelkunst.nl met een korte motivatie, je opleidingsniveau en beschrijving van je huidige baan.Stage lopen bij een Erkend Leerbedrijf?

Op zoek naar een podiumplek? Tandheelkunst is een erkend leerbedrijf en draagt ​​bij aan de opleiding van een nieuwe generatie professionals. Stuur een korte motivatie met CV naar sollicitatie@tandheelkunst.nl .